خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

دیدار دبیركل مجمع جهانی تقریب با جمعی از طلاب كشور‌های اسلامی

دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با جمعی از طلاب كشور‌های اسلامی مقیم سوریه دیدار و گفتگو كرد.

1401/08/21
|
08:15

دیدار دبیركل مجمع جهانی تقریب با جمعی از طلاب كشور‌های اسلامی
دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با جمعی از طلاب كشور‌های اسلامی مقیم سوریه دیدار و گفتگو كرد.
حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری در این سفر كه با هدف تقویت همكاری‌های وحدت آفرین میان علما و شخصیت‌های سوریه با جمهوری اسلامی ایران انجام داده است ، با طلابی از كشور‌های تركیه، عراق، افغانستان، لبنان، تونس، الجزایر، پاكستان و هند مقیم سوریه دیدار و گفتگو كرد.
وی در این دیدار همكاری‌های علمی مراكز دینی كشور‌های اسلامی را خواستار شد و گفت: در بسیاری مواقع سوء برداشت سبب ایجاد اختلاف می‌شود، به همین دلیل همكاری علمی برای گرفتار نشدن در این اختلافات لازم است.
دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ، عدل را ضد ظلم دانست و با بیان این كه ظلم، گرفتن حق دیگری است، افزود: عدل و ظلم از صفات رفتار انسانی است و قرآن توصیه كرده است از ظلم پرهیز كنیم و عدالت را حتی نسبت به نزدیكان خود به كار بندیم.
شهریاری افزود: البته ظلم در معنای قرآنی توسعه یافته و ظلم به خویشتن را هم شامل شده و اموری چون شرك وكفر وتكذیب آیات الهی و تعدی به حدود الهی ظلم محسوب شده است.

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام